Skip to content
Toggle Navigation
Hjem
Artikler
Artikler
Alle artikler
Nyheter
Bransjenytt
Ernæring
Fag og rekruttering
Folkehelse
Kjemi på kjøkkenet
Kronikk
Portretter
Spesialkost
Utmerkelser
Nyeste artikler
Matomsorgsprisen til Ronny Nilsen for banebrytende innsats innen dysfagi
Andreas Enger Fjellheim – verdens beste, unge kokk
Kjemper for restaurant- og matfag i Innlandet
Her er de nominerte til Matprisen 2024
«Den beste pizzaovnen» nå i mindre modell
Nå lanseres prisradar.no
Alle artikler
Nyheter
Ernæring
Fag og rekruttering
Folkehelse
Kronikk
Portretter
Bransjenytt
Spesialkost
Utmerkelser
Digital
Abonnér
Annonser
Annonser og utgivelser
Annonser på nett
Kalender
Kontakt
Toggle Navigation
Hjem
Artikler
Artikler
Alle artikler
Nyheter
Bransjenytt
Ernæring
Fag og rekruttering
Folkehelse
Kjemi på kjøkkenet
Kronikk
Portretter
Spesialkost
Utmerkelser
Nyeste artikler
Matomsorgsprisen til Ronny Nilsen for banebrytende innsats innen dysfagi
Andreas Enger Fjellheim – verdens beste, unge kokk
Kjemper for restaurant- og matfag i Innlandet
Her er de nominerte til Matprisen 2024
«Den beste pizzaovnen» nå i mindre modell
Nå lanseres prisradar.no
Alle artikler
Nyheter
Ernæring
Fag og rekruttering
Folkehelse
Kronikk
Portretter
Bransjenytt
Spesialkost
Utmerkelser
Digital
Abonnér
Annonser
Annonser og utgivelser
Annonser på nett
Kalender
Kontakt
Alle artikler
av Jarle A. Storødegård
2024-04-03T12:08:56+02:00
Alle artikler
Matomsorgsprisen til Ronny Nilsen for banebrytende innsats innen dysfagi
Andreas Enger Fjellheim – verdens beste, unge kokk
Kjemper for restaurant- og matfag i Innlandet
Her er de nominerte til Matprisen 2024
Gresskar til Halloween: Populære, men en kilde til matsvinn
Proteinbonanza
Full kontroll med digitalt kostdatasystem
Nutshell: Norskutviklet – for det norske markedet
Stavanger går mot strømmen med valg av Aromi
Alt du bør vite om NM Community Catering 2025
Samler matbransjen i Sandefjord
Nyt våren med kjøtt av gullkvalitet
Enighet i frontfaget: Et viktig gjennomslag
Bærekraftig yrkesutøvelse i restaurant- og matfagene
Nedtelling til kokke-OL
Foreslår tiltak for å utjevne forskjeller i helse
Krumkaker er julefavoritt
Matomsorgsprisen til Hovedkjøkkenet på Ullevål
NM Community Catering tilbake på Umami Arena
Tverrfaglige team er nøkkelen
Uvitenhet om cøliaki i helseinstitusjoner
Enkel hurtigtest avdekker Listeria
– Maten er en nøkkel i klimaarbeidet
God matomsorg – en menneskerett
Med hjerte for ernæringskokken
Roboten «Bella» – framtidens matvert?
Matomsorgsprisen til Norske Kokkers Landsforening
Matprisen svir før strømprisen
Arnt Steffensen gjenvalgt
En smak av naturen
Endret synet på eldrematen etter høring
Stortingsvalg og matomsorg
Går foran som et godt eksempel
Går foran som et godt eksempel
Gir råd til våre folkevalgte
Salmer fra skolekjøkkenet
Dypdykk i vår kulinariske arv
– Bærekraft er ikke nedprioritert
Hvorfor svikter ungdom restaurant- og matfag?
– Tydeligere roller og ansvarsfordeling
20 år med matverter
Matomsorgsprisen 2020 til Granly Stiftelse
Matlaging fra bunnen – nostalgisk nonsens?
Tung og lett
– Matomsorgsprisen 2019 til en brobygger
Doktorgrad: Snakk sammen om maten
Vellykket landsmøte gjennomført
Bærekraftig renhold
Flere sykehjem med kjøkken?
Hvorfor skal jeg utdanne meg til kokk?
Kosttilskudd – trenger vi det?
Søtt og godt – men hvordan?
Kompetente diettkokker
Matomsorgsprisen til Hanne Finstad
Ernæringskunnskap – et tastetrykk unna
Arnt Steffensen sier ja til tre nye år
Kunnskap om allergier gir trygghet
Hvordan gjøre seg lekker for ungdommen?
Ernæring og trykksår
Matomsorgsprisen 2017 til Ronald Takke
Slik kan kantiner styre gjestens matvalg
Japansk iskaffe
Ulv i fåreklær
Risgrøtens hemmelighet
Rødkålens hemmelige farger
Muffins mellom linjene
Nå skal sykehuskokkene få lage mat igjen
Ga råd til matministeren
Vinstra best på sykehjemsmat i Norge
Matpionér i Forsvaret får Matomsorgsprisen
Steffensen – årets tillitsvalgt i Delta
Økt muskelmasse med fiskeprotein?
Blid med sauerkraut
Landsmøte i god flyt
Sammen om økt rekruttering til restaurant- og matfag
Lyst på gjærbakst – ja gjærne!
Ga Ap råd om eldremat
Mat og matglede er medisin
Sunn mat selger
Flest gylne måltidsøyeblikk på Døli
Gylne måltidsøyeblikk – regionale vinnere
Kjemi overalt
Samarbeid på tvers
Et kjemiker-hjerte
Flat som en kake?!
Mat og blodsukker
Hjemmelaget vann
Flyvende hormoner
Matomsorgsprisen 2014 til Bjørn Erik Vangen
Nå må kjøkkenpersonell kunne svare for hva maten inneholder
Haugene og Helleborg gikk for gull
Matomsorgsprisen 2013 til Bærum Storkjøkken
42 års tjeneste på Radiumhospitalet
Page load link
Gå til toppen