Bli med på NM i sunn fastfood

Serverer du mat til folk i farta? Da kan du delta i konkurransen NM i sunn fastfood 2019.

For 6. gang inviterer Opplysningskontoret for frukt og grønt alle som serverer raske måltidsløsninger til å delta i konkurransen. Påmeldingene har allerede begynt å tikke inn. Siste frist for påmelding er 30. juni.

Delta med en sunn rett

For å være med i NM i sunn fastfood, må du velge ut en rett som du ønsker å delta med i konkurransen, sett denne retten på menyen i sommer (fra 30.juni – 20.august) og markedsføre den på ditt utsalgssted og i egne sosiale medier.

Les alt om konkurransen på sunnfastfood.no.

— Vi håper på rekordstor oppslutning, sier prosjektleder Toril Gulbrandsen, og legger til: — Det er mange som har skjønt at det er smart å tilby grønnere alternativer og vi håper at konkurransen vår er med på å få fart i salget.

 Sunnere mat gir konkurransefortrinn

Ernæringsrådgiver Iselin Bogstrand Sagen i Opplysningskontoret for frukt og grønt mener det er lurt tilby sunnere alternativer.

— Det å spise «5 om dagen» hver dag er et godt råd. Det handler om å fargelegge maten med frukt, bær og grønnsaker. Dette bør være en naturlig del av alle dagens måltider og kan lett inkluderes i måltidsløsninger som tas med i farta. En stadig større del av befolkningen ønsker å spise sunnere. Møt kundenes behov ved å tilby sunnere alternativer, oppfordrer hun.

Følg gjerne med på Facebooksiden Sunnfastfood.

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR