Kostholdet kan påvirke både livskvalitet og behandlingsforløp ved kreft. Samtidig kan strømmen av velmente råd og trender gjøre det vanskelig å navigere i jungelen av informasjon.
Årets beste mat- og drikkeprodukter ble fredag kåret i en feststemt finale i Stavanger. 600 matglade gjester hyllet norske produsenter i den prestisjefylte konkurransen Det Norske Måltid. Hedersprisen gikk til Norges Bygdekvinnelag.
23 millioner appelsiner og klementiner og 7 millioner liter Solo. Nordmenn elsker påsketradisjoner.
Regjeringen har lagt frem forslag til ny lov om forebygging og reduksjon av matsvinn - matsvinnloven.
Det er et paradoks at vi drikker kaffe. For noen som aldri har smakt kaffe før, vil den bitre og syrlige smaken neppe friste til mer enn en liten slurk.
Mangia, som betyr "spis" på italiensk, er en leken og sjarmerende serie tilgjengelig i tre farger som kan mikses og matches.
De nye, eksklusive kakeeskene lanseres under den nye merkevaren Stund, som består av produkter med et tidløst og moderne preg som passer til alle anledninger
UMAMI Arena 2025 ble en stor suksess, med tett på 21 000 besøkende gjennom tre begivenhetsrike dager med flotte utstillere, seminarer, konferanser og en rekke faglige konkurranser.
Ultraprosessert mat er et begrep få kjente til for noen år tilbake, men er nå noe vi kan lese om i aviser, ukeblader og sosiale medier hver uke. Hva ligger i begrepet, og hva har det å si for oss som lager mat til andre?
På NKLs landsmøte i Tromsø ble Lærlingekompaniet kåret til Årets Lærebedrift i Kokkefaget 2024.
latest video
news via inbox
Nulla turp dis cursus. Integer liberos euismod pretium faucibua