Norsk Kylling skal vokse med Birgit Skarstein på laget Norsk Kylling produserer blant annet merkevarene Solvinge og Stange. Administrerende direktør i Norsk Kylling, Hilde Talseth, er veldig glad for at Birgit Skarstein ønsker å bruke posisjonen sin til å få flere til å forstå hvorfor det har noe å si hvilken kyllingtype vi spiser. HAR INVESTERT FOR VEKST Norsk Kylling har gjort store investeringer de siste årene, med bytte til en kyllingtype som vokser saktere, og investeringer i nye produksjonsanlegg med verdensledende løsninger for dyrevelferd, klima og miljø. – Vi har kapasitet til å doble produksjonen vår, og har store ambisjoner for vekst i dagligvarehandelen og andre markeder. Ved å investere i innovative og effektive løsninger, har vi også gjort det mulig å satse på dyrevelferd, klima og miljø. For oss er ikke dette et premiumprodukt - god dyrevelferd er standard for all kyllingen vi produserer, sier Hilde Talseth. Nyhet fra Santa Maria Santa Maria relansererer sin salsa-portefølje. De har oppdatert design, navn og lanserer to nye signatur-salsaer. – Vi deler opp salsaene våre etter kjernesalsa, som er vårt basesortiment, og signatursalsaer som er klar til bruk og tilfører noe ekstra. Signatursortimentet består nå av følgende sauser: Salsa Verde, Salsa Roja og Salsa Rio Grande. SNACK BASE CRISPY RINGS Nyhet fra Santa Maria er Snack Base Crispy Rings. Disse tilberedes ved fritering og smaksettes videre med ønsket krydder. Server som varme snacks som kan kombineres med drinker og dipp-sauser. De er også gode som en siderett som kan erstatte pommes frites, eller som en spennende topping på salater. Med en fin og subtil løksmak er denne snacksen best egnet til salte smakskombinasjoner. Snack Baser skal friteres i 14-20 sekunder og ekspanderer 9 ganger sin størrelse. Dette gjør Snack Baser til et plassbesparende, rimelig og smart snacksalternativ. SAMMEN OM DYREVELFERD: Birgit Skarstein inngår samarbeid med Norsk Kylling Kjøkkenskriveren nr. 1-2024 12 Produktnyheter
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy