58 Kjøkkenskriveren nr. 1-2024 Kalender Nr. Ut fra post Annonsefrist Manusfrist 2 29. april 11. april 4. april 3 24. juni 6. juni 30. mai 4 2. september 15. august 8. august 5 28. oktober 10. oktober 3. oktober 6 16. desember 28. november 21. november 2024 Utgivelser Kjøkkenskriveren 2024 2024 6.-7. mars: Landsstyremøte, Kost- og ernærings- forbundet 8.-10. mars: NKL, landsmøte, Trondheim 19.-20. mars: Bocuse d’Or Europe, Trondheim 19.-22. mars: Anuga FoodTec, Köln, Tyskland 25.-26. mars: NM i kokkekunst, Trondheim 6. mai: Landsstyremøte, Kost- og ernærings- forbundet 13. -14. mai: Landskonferanse for Restaurant- og matfag, Sandefjord 12.-13. juni: Landsstyremøte, Kost- og ernærings- forbundet 26.-29. juni: Gladmatfestivalen, Stavanger 22.-24. august: Matfestivalen i Ålesund 29. august: Landsstyremøte, Kost- og ernærings- forbundet 11. september: Landsstyremøte, Kost- og ernærings- forbundet 12.-13. september: Fylkesledersamling, Kost- og ernæringsforbundet, Agder 19. september: Nordnorsk storhusholdningsmesse, Bodø Spektrum 25.-26. september: Meny 2024, Trondheim 25. september: Tine Fagseminar, Trondheim 16. oktober: Tine Fagseminar, Stavanger 17. oktober: Landsstyremøte, Kost- og ernærings- forbundet 29.-30. oktober: Tine Fagseminar, Kalbakken, Oslo 29. oktober: Utdeling av Matomsorgsprisen 2024, Kalbakken, Oslo 27.-28 november: Landsstyremøte, Kost- og ernærings- forbundet 2025 18.-20. mars: Umami Arena 2025, Nova Spektrum, Lillestrøm 12.-13. juni: Landsmøte, Kost- og ernærings- forbundet, Bodø 23.-24.oktober: Østlandske Storhusholdning, Vikingskipet, Hamar Det tas forbehold om endringer og feil i kalenderen. Red. Uteblitt magasin? Kontakt Fagpressens kundesenter man-fre 08:00-16:00. Telefon: 21 04 77 46. E-post: kundesenter@ fagpressen.no Vi sørger for å ettersende utgaven som er uteblitt for som er medlem i 33 Å koble satsingen på økologi med reduksjon av matsvinn og riktig porsjonsstørrelse har vært et smart trekk. 22 Man vet aldri hva som skjer. Skulle jeg en dag miste jobben, står jeg på bar bakke. Med en fagskolegrad har jeg noe håndfast å vise til. Da har jeg et bevis på at jeg kan noe. 53 Utdannelse er viktig, og det er helt innafor å forandre retning underveis. Vi voksne må også bli flinkere til å lære ungdom at motgang ikke er farlig. Ny utdanning for matverter NÅR DESSERTEN SKAL REDDE KOMMUNEBUDSJETTET Matdager: Det er alltid noe å feire Februar kjøkkenskriveren.no Tidsskrift for matomsorg. Utgitt av Kost- og ernæringsforbundet Nr. 1-2024KJØKKEN
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy