KJØKKENSKRIVEREN nr. 1 - 2024

1 kg The Vegetarian Butcher NoMince, EPD: 5825500 360 g Knorr Lasagnesaus, EPD: 5109145 2 l vann 2 l Rama Piske laktosefri, 30 % EPD: 5362892 12 stk Knorr Lasagneplater, EPD: 4173431 200 g Violife Mozzarella flavour, revet, EPD: 6274088 Ingredienser 1. Kok opp tørrvaren (360 g) med 2 liter vann og 2 liter laktosefri Rama Piske 30% (du kan også bruke plantebasert melk eller plantebasert fløte hvis du ønsker lasagnen helt vegansk). 2. Kok opp under omrøring og la småkoke i 5 min. 3. Tilsett The Vegetarian Butcher NoMince og bland godt sammen. PS: Sausen skal være tynn. 4. Legg saus og 4 lag Knorr lasagneplater, start og slutt med et lag saus. Dryss over revet Violife Mozarella flavour ostealternativ og gratiner i ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. Fremgangsmåte Last ned vår guide med tips og oppskrifter gratis her. Serverer du buffet? At lasagne er en rett som blir satt pris på av mange, er det er ingen tvil om. Denne oppskriften har kun seks ingredienser, og lages på 1-2-3. Denne oppskriften er vegetarisk, og det er det mest sannsynlig ingen som vil tro på når de smaker den. Fordelen for ditt kjøkken er at enda flere av dine gjester kan spise den og at du når målene om reduksjon i kjøttforbruket for mindre CO2 utslipp. Ønsker dine gjester allikevel kjøtt, så går det også helt fint å bruke 50 % kjøttdeig med 50 % vegetardeig. På denne måten har du fremdeles nådd ditt mål om å redusere kjøttforbruket, og den mest innbitte kjøtt- spiseren vil fortsatt være fornøyd. Lasagne på 1-2-3!

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy