KJØKKENSKRIVEREN nr. 1 - 2024

FORSIDE 1
INNHOLD 3
Veiviser til norske bærekraftige fiskeprodukter 15
Dessert på menyen i Trysil likevel 18
Ny fagskoleutdanning for matverter 20
Stor oppslutning om NM i Honning 23
Kokke-OL 24
I Arendal er bærekraft mer enn festtaler 32
Når ulykken inntreffer 35
Fra blyant og viskelær til heldigitalt 36
Ny bokutgivelse: Klippfisk 38
Hvem blir Årets Matgledebedrift? 40
Stort og smått fra Storkjøkkenforum 42
Gir seg etter 18 år i Orkla Foods Norge 44
Årets matdager 45
Årets Askopriser 51
Rolf Lundberg gir stafettpinnen videre 52
FASTE SIDER 6
Over kjøkkenbordet 6
Produktnyheter 12
Kjære kollega 17
Oppskrifter 26
Kjemi på kjøkkenet 40
Ernæring 48
Noe å tygge på 53
Arbeidslivsnytt 54
Stafetten 56
Kalender 58

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy