1
60
KJØKKENSKRIVEREN nr. 1 - 2024
FORSIDE
1
INNHOLD
3
Veiviser til norske bærekraftige fiskeprodukter
15
Dessert på menyen i Trysil likevel
18
Ny fagskoleutdanning for matverter
20
Stor oppslutning om NM i Honning
23
Kokke-OL
24
I Arendal er bærekraft mer enn festtaler
32
Når ulykken inntreffer
35
Fra blyant og viskelær til heldigitalt
36
Ny bokutgivelse: Klippfisk
38
Hvem blir Årets Matgledebedrift?
40
Stort og smått fra Storkjøkkenforum
42
Gir seg etter 18 år i Orkla Foods Norge
44
Årets matdager
45
Årets Askopriser
51
Rolf Lundberg gir stafettpinnen videre
52
FASTE SIDER
6
Over kjøkkenbordet
6
Produktnyheter
12
Kjære kollega
17
Oppskrifter
26
Kjemi på kjøkkenet
40
Ernæring
48
Noe å tygge på
53
Arbeidslivsnytt
54
Stafetten
56
Kalender
58
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy