KJØKKENSKRIVEREN nr. 3 - 2024

De har gått fra en kjeller ved et slitent omsorgssenter til et helt nytt og topp moderne bygg. – Det er revolusjonerende å se den tekniske utviklingen, men også de mulighetene bygget kan tilby for fremtiden, sier Larsen. Han er avdelingsleder for kommunens kjøkken og vaskeri. Tidligere har det ligget i tilknytning til sykehjem og omsorgsboliger ved Gimle på Bøverbru. Nå har det flyttet et par kilometer til eget nybygg på industriområdet like ved. GLEDET SEG LENGE – Personalet har gledet seg vanvittig lenge. De har vært med helt fra starten, sier Kenn Bo Larsen. Selv begynte han i jobben i fjor sommer. – Jeg kommer fra reiselivet. Der har jeg vært med og bygd noen kjøkken rundt omkring og sett feilene som er gjort der, sier han. Larsen er utdannet kokk, men har også vært hotell- og resortdirektør flere steder. Grethe Bjørge Brobakken bekrefter at staben på kjøkkenet har gledet seg til å komme inn i nye lokaler. – Nå er alt på ett plan. Det blir mye mer effektivt, sier hun. – Det er ingen humper og hull i gulvet, og det er utstyr som virker, istemmer kollegene Hege Myrvold og Darrin Wilson. Kollega Brit Slåttsveen trekker frem økonomien, også: – Vi kommer til å spare inn ganske mye på driften. Ikke minst er lagerkapasiteten viktig. Nå kan vi ha litt annet på lager enn akkurat det vi trenger, sier hun. Tekst og foto: Georg Mathisen, frilansjournalist VESTRE TOTEN OMSTRIDT OG FREMTIDSRETTET Det er en tidsreise, sier Kenn Bo Larsen. Avdelingslederen i Vestre Toten kommune har tatt med seg kollegene inn i nytt kjøkken og vaskeri – etter år med politisk krangel. ANSATTE: De er glade for nye lokaler – her er de samlet i de gamle. Fra venstre Darrin Wilson, Brit Slåttsveen, Grethe Bjørge Brobakken, Hege Myrvold, Kenn Bo Larsen, Hege Anette Engen Johansen, Lave Salam, Saron Habtemikael, Betty Etana og Anniken Skjerva. Kjøkkenskriveren nr. 3-2024 30 Kommunale kjøkken

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy