1
60
KJØKKENSKRIVEREN nr. 3 - 2024
FORSIDE
1
INNHOLD
3
Digital måltidsplanlegging
16
Nyt sommeren med kjøtt av gullkvalitet
22
Enklere å bli merket
24
Kommunale kjøkken: Vestre Toten kommune
30
– Kjøkkendrift er et fag
32
Mat og måltider på sykehus
34
Leve hele livet: Fortsatt en vei å gå
36
Etterutdanning opnar nye dører
38
Med mat på øret
40
Opplæringskontorenes rolle avklart
47
Nå går vi for det lyse og lette i glasset
48
UMAMI ARENA: Matberedskap på storkjøkken
50
Årets tariffoppgjør
53
FASTE SIDER
6
Over kjøkkenbordet
6
Produktnyheter
11
Kjære kollega
15
Oppskrifter
26
Kjemi på kjøkkenet
42
Ernæring
44
Noe å tygge på
52
Arbeidslivsnytt
54
Stafetten
56
Kalender
58
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy