KJØKKENSKRIVEREN nr. 3 - 2024

FORSIDE 1
INNHOLD 3
Digital måltidsplanlegging 16
Nyt sommeren med kjøtt av gullkvalitet 22
Enklere å bli merket 24
Kommunale kjøkken: Vestre Toten kommune 30
– Kjøkkendrift er et fag 32
Mat og måltider på sykehus 34
Leve hele livet: Fortsatt en vei å gå 36
Etterutdanning opnar nye dører 38
Med mat på øret 40
Opplæringskontorenes rolle avklart 47
Nå går vi for det lyse og lette i glasset 48
UMAMI ARENA: Matberedskap på storkjøkken 50
Årets tariffoppgjør 53
FASTE SIDER 6
Over kjøkkenbordet 6
Produktnyheter 11
Kjære kollega 15
Oppskrifter 26
Kjemi på kjøkkenet 42
Ernæring 44
Noe å tygge på 52
Arbeidslivsnytt 54
Stafetten 56
Kalender 58

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy