KJØKKENSKRIVEREN nr. 6 - 2023

parmesan og solbærlikør når det nærmer seg jul. NEVNT EN FUN FACT OM DEG SELV (NOE DU HAR GJORT ELLER KAN) SOM KANSKJE IKKE ALLE VET? Jeg har reist «verden rundt» i flere år på mesterskap i Cheerdance med dattera mi og laget hun danset med. Kjempegøy å være sammen med så mange flotte ungdommer på tur. HVEM BØR SKJERPE SEG? De som ikke tar godt vare på de unge når de kommer ut i arbeidslivet for første gang. De skal ikke bare læres opp i jobben, de trenger veiledning i både arbeidslivet og livet generelt. HVIS DU SKULLE HA VALGT ET ANNET YRKE, HVA VILLE DU VALGT? Bonde, gartner, forfatter eller kunstner. HVA ER DINE PLANER FOR I KVELD? Lese «Skråpånatta» som jeg har lånt av min kjære kollega Eva Syvertsen. Dette er siste bok i romantriologien til Lars Mytting om Heknesøstrene i et bygdesamfunn i Gudbrandsdalen. Jeg har bodd og jobbet på Gålå i mange år og er veldig glad i det området. HVA GIR DEG JULESTEMNING? Steking av krumkaker, julesanger, lys på trærne ute og samvær med familien med god mat i en julepyntet stue. HVEM SENDER DU STAFETT- PINNEN VIDERE TIL? Min gode kollega i Helse Bergen, Britt Lerøy. Vi har samarbeidet i flere år med sammenligning av våre virksomheter og flere andre helseforetak. Vi lærer mye av hverandre og utveksler nyttige erfaringer. Det er alltid veldig hyggelig å være sammen med Britt. Hun er dyktig, tydelig og har et usedvanlig godt humør og en herlig latter. 57 Tidsskrift for matomsorg. Utgitt av Kost- og ernæringsforbundet Stafetten

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy