58 Kjøkkenskriveren nr. 6-2023 Kalender Nr. Ut fra post Annonsefrist Manusfrist 1 26. februar 8. februar 1. februar 2 29. april 11. april 4. april 3 24. juni 6. juni 30. mai 4 2. september 15. august 8. august 5 28. oktober 10. oktober 3. oktober 6 16. desember 28. november 21. november 2024 Utgivelser Kjøkkenskriveren 2024 2024 11. januar: Fagdag for aktører innenfor yrkesopplæringen i restaurant- og matfag. Tema: Fullføringsreformen og modulstrukturert yrkesopplæring mm, sted OsloMet – storbyuniversitetet, campus Kjeller, Lillestrøm 9.-28. januar: Grüne Worche, Berlin Tyskland 24.-26. januar: StorkjøkkenForum, Sandefjord 2.-7. februar: OL for kokkelandslag, Stuttgard, Tyskland 8.-10. mars: NKL, landsmøte, Trondheim 19.-20. mars: Bocuse d’Or Europe, Trondheim 22.-24. august: Matfestivalen i Ålesund 19. september: N ordnorsk storhusholdnings- messe, Bodø Spektrum 25.-26. september: Meny 2024, Trygg/Ladehallen, Trondheim 25.-26. september: NM i kokkekunst, Trondheim 2025 18.-20. mars: Umami Arena, Nova Spektrum, Lillestrøm 23.-24.oktober: Østlandske Storhusholdning, Vikingskipet, Hamar Det tas forbehold om endringer og feil i kalenderen. Red. Uteblitt magasin? Kontakt Fagpressens kundesenter man-fre 08:00-16:00. Telefon: 21 04 77 46. E-post: kundesenter@ fagpressen.no Vi sørger for å ettersende utgaven som er uteblitt for som er medlem i 42 For eplekjerner kreves det flere tusen kjerner for å få i seg en dødelig dose, og også her kreves det at frøene blir knust eller tygd. 40 Jeg var klar over at gløgg har århundrelange røtter, men det kom litt overraskende at den kan spores helt tilbake til romertiden og antikken 45 Jeg er rå på Excel og detaljorientert. Alt skal gå på skinner. I tillegg er min filosofi at det alltid skal skje en uventet ting ved oppholdet. Mat som varmer INNLANDET: NY SYKEHUSSTRUKTUR ØNSKES VELKOMMEN Kjøreregler til ostebordet kjøkkenskriveren.no Tidsskrift for matomsorg. Utgitt av Kost- og ernæringsforbundet Nr. 5-2023 KJØKKEN
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy