KJØKKENSKRIVEREN nr. 6 - 2024

58 Kjøkkenskriveren nr. 6-2024 Kalender Nr. Ut fra post Annonsefrist Manusfrist 1 03. mars 13. februar 06. februar 2 23. april 03. april 27. mars 3 10. juni 22. mai 15. mai 4 08. september 21. august 14. august 5 27. oktober 09. oktober 02. oktober 6 15. desember 27. november 20. november 2025 Utgivelser Kjøkkenskriveren 2025 2025 9. januar: Fagdag, Institutt for yrkesfaglærerutdanning, OsloMet, Kjeller. Tema: Yrkesfaglig fordypning. 22.-24. januar: StorkjøkkenForum, Sandefjord 30. januar: Landsstyremøte, Kost- og ernæringsforbundet, Teams 18.-20. mars: Umami Arena 2025, Nova Spektrum, Lillestrøm 18. mars: Matberedskap på storkjøkken. Halvdagskonferanse, Umami Arena, Nova Spektrum, Lillestrøm. Arrangør: Kost- og ernæringsforbundet 18.-19. mars: Landsstyremøte, Oslo 15. mai: Landsstyremøte, Kost- og ernærings- forbundet, Teams 11. juni: Landsstyremøte, Bodø 12.-13. juni: Fagdag og landsmøte, Kost- og ernæringsforbundet, Bodø 18. september: N ordnorsk storhusholdningsmesse,Tromsø 15.-17. oktober: Fylkesledersamling 15.-16. oktober: Ø stlandske Storhusholdning, Vikingskipet, Hamar 29.-30. oktober: S torhusholdningsmessen A la carte, Grieghallen, Bergen Det tas forbehold om endringer og feil i kalenderen. Red. Uteblitt magasin? Kontakt Fagpressens kundesenter man-fre 08:00-16:00. Telefon: 21 04 77 46. E-post: kundesenter@ fagpressen.no Vi sørger for å ettersende utgaven som er uteblitt for som er medlem i 33 Å koble satsingen på økologi med reduksjon av matsvinn og riktig porsjonsstørrelse har vært et smart trekk. 22 Man vet aldri hva som skjer. Skulle jeg en dag miste jobben, står jeg på bar bakke. Med en fagskolegrad har jeg noe håndfast å vise til. Da har jeg et bevis på at jeg kan noe. 53 Utdannelse er viktig, og det er helt innafor å forandre retning underveis. Vi voksne må også bli flinkere til å lære ungdom at motgang ikke er farlig. Ny utdanning for matverter NÅR DESSERTEN SKAL REDDE KOMMUNEBUDSJETTET Matdager: Det er alltid noe å feire Februar kjøkkenskriveren.no Tidsskrift for matomsorg. Utgitt av Kost- og ernæringsforbundet Nr. 1-2024KJØKKEN

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy