Gastro X Professional – ny bransjemesse

Utstiller på SMAK-messen 2020

BFSN Storkjøkkenleverandørene og X Meeting Point har funnet hverandre. – Vi har nylig signert en avtale om å etablere en ny messe for storkjøkken, storhusholdning og horeca- markedet, både offentlig og privat.

Gastro X er en lukket fagmesse for alle som jobber innen mat- drikke- maskiner- utstyr- interiør og design i Norge. Bli med oss å ta tilbake bransjen etter en vanskelig tid, så setter vi i fellesskap kursen mot nye høyder for Norges viktigste bransjer for fremtiden. Gastro X Professional arrangeres for aller første gang fra 17. til 20. oktober 2022 på X Meeting Point Hellerudsletta, heter det i en pressemelding.

Enda flere bedrifter

Da BFSN innså at SMAK-messen var historie, har de raske med å se seg etter nye muligheter.

Joe Harald Strand, daglig leder i BFSN

– BFSN har arrangert nasjonale møteplasser i egenregi, helt frem til vi ble med og etablerte den tidligere SMAK messen i 2009. For oss har det viktigste i planleggingen av et nytt messekonsept vært at bransjen selv skal sitte ved roret i forhold til visjoner, strategi og innhold. Det har også vært viktig å sikre en betydelig reduksjon av utstillernes kostnadsnivå. Med reduserte kostnader håper vi at enda flere bedrifter får mulighet til å delta. Vi ser virkelig fram til igjen å samle hele bransjen til innholdsrike dager på Gastro X, sier Joe Harald Strand, daglig leder i BFSN.

Messen skal bringe mat og drikke glede, kunnskap, inspirasjon, trender og nettverksmuligheter og ikke minst, den skal skape opplevelser og involvere de besøkende. Vårt mål er at vi sammen skal by på ny kunnskap, inspirasjon, nettverksbygging, god mat og drikke i helt særegne omgivelser, heter det videre.

Gyrid Eggen, daglig leder Hellerudsletta Drift AS

– Vi ser veldig frem til å få på plass GastroX i våre lokaler sammen med BFSN – de er en seriøs aktør som kommer til å passe veldig godt inn hos oss og vil underbygge vår visjon om å utvikle oss som en enda mer komplett messearena, uttaler Gyrid Eggen, daglig leder av Hellerudsletta Drift AS.

Da er det bare å sette av datoen: 17.-20. oktober 2022, X Meeting Point, Hellerudsletta utenfor Oslo.

 

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR