Skip to content
Toggle Navigation
Hjem
Artikler
Artikler
Alle artikler
Nyheter
Bransjenytt
Ernæring
Fag og rekruttering
Folkehelse
Kjemi på kjøkkenet
Kronikk
Portretter
Spesialkost
Utmerkelser
Nyeste artikler
Horecabransjens Ærespris til Laila Berge
Vital Ernæring inviterer til kurs i purékost
Ny utvalg skal styrke norsk matsikkerhet
Kronikk: Kjøp mer bærekraftig mat i storhusholdning
Ultraprosessert mat – en trussel mot helse, matkultur og kokkeyrket?
Innovasjon Norge støtter nytt pilotprosjekt for norsk lokalmat
Alle artikler
Nyheter
Ernæring
Fag og rekruttering
Folkehelse
Kronikk
Portretter
Bransjenytt
Spesialkost
Utmerkelser
Digital
Abonnér
Annonser
Annonser og utgivelser
Annonser på nett
Kalender
Kontakt
Toggle Navigation
Hjem
Artikler
Artikler
Alle artikler
Nyheter
Bransjenytt
Ernæring
Fag og rekruttering
Folkehelse
Kjemi på kjøkkenet
Kronikk
Portretter
Spesialkost
Utmerkelser
Nyeste artikler
Horecabransjens Ærespris til Laila Berge
Vital Ernæring inviterer til kurs i purékost
Ny utvalg skal styrke norsk matsikkerhet
Kronikk: Kjøp mer bærekraftig mat i storhusholdning
Ultraprosessert mat – en trussel mot helse, matkultur og kokkeyrket?
Innovasjon Norge støtter nytt pilotprosjekt for norsk lokalmat
Alle artikler
Nyheter
Ernæring
Fag og rekruttering
Folkehelse
Kronikk
Portretter
Bransjenytt
Spesialkost
Utmerkelser
Digital
Abonnér
Annonser
Annonser og utgivelser
Annonser på nett
Kalender
Kontakt
Dette arrangement har allerede funnet sted.
×
Konferanse: Matberedskap på storkjøkken
18. mars @ 09:00
-
11:00
Halvdagskonferanse på UMAMI Arena 2025. Arrangør er Kost- og ernæringsforbundet.
Legg til i kalender
Google kalender
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Page load link
Gå til toppen