Skip to content
  • Hjem
  • Artikler

    Artikler

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Bransjenytt
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kjemi på kjøkkenet
    • Kronikk
    • Portretter
    • Spesialkost
    • Utmerkelser

    Nyeste artikler

    • Kommunale matreddere takket være innkjøpsavtalene i Agder

    • Tine Fagseminar 2025: Morgendagens matgleder

    • Har kostholdet noe å si ved kreft?

    • Bygdekvinnene tildelt hederspris for formidling av norsk mat

    • Smaken av påske

    • Matsvinnloven: – God mat skal i magen og ikke i søpla

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kronikk
    • Portretter
    • Bransjenytt
    • Spesialkost
    • Utmerkelser
  • Digital
  • Abonnér
  • Annonser
    • Annonser og utgivelser
    • Annonser på nett
  • Kalender
  • Kontakt
  • Hjem
  • Artikler

    Artikler

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Bransjenytt
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kjemi på kjøkkenet
    • Kronikk
    • Portretter
    • Spesialkost
    • Utmerkelser

    Nyeste artikler

    • Kommunale matreddere takket være innkjøpsavtalene i Agder

    • Tine Fagseminar 2025: Morgendagens matgleder

    • Har kostholdet noe å si ved kreft?

    • Bygdekvinnene tildelt hederspris for formidling av norsk mat

    • Smaken av påske

    • Matsvinnloven: – God mat skal i magen og ikke i søpla

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kronikk
    • Portretter
    • Bransjenytt
    • Spesialkost
    • Utmerkelser
  • Digital
  • Abonnér
  • Annonser
    • Annonser og utgivelser
    • Annonser på nett
  • Kalender
  • Kontakt
Magazine Home Masonryav Jarle A. Storødegård2023-03-10T14:53:47+01:00
  • Nyheter,Utmerkelser

    Horecabransjens Ærespris til Laila Berge

    Laila Berge har i en årrekke vært en pådriver for opplæring og rekruttering til horecabransjen. Landbruks- og matminister Nils Kristen Sandtrøen delte ut prisen på Umami Arena på Lillestrøm tirsdag 18. mars.

    continue readingcontinue reading
  • Ernæring

    Ernæring og trykksår

    Last Updated: 3. juli 2024|
  • Nyheter

    Sunn mat selger

    Last Updated: 27. juli 2024|
  • Nyheter

    Mat og matglede er medisin

    Last Updated: 28. juli 2024|
  • Nyheter

    Ga Ap råd om eldremat

    Last Updated: 29. juli 2024|
  • Kjemi på kjøkkenet

    Lyst på gjærbakst – ja gjærne!

    Last Updated: 29. juli 2024|
  • Nyheter

    Sammen om økt rekruttering til restaurant- og matfag

    Last Updated: 29. juli 2024|
  • Nyheter

    Landsmøte i god flyt

    Last Updated: 29. juli 2024|
  • Kjemi på kjøkkenet

    Blid med sauerkraut

    Last Updated: 29. juli 2024|
  • Folkehelse,Nyheter

    Økt muskelmasse med fiskeprotein?

    Last Updated: 29. juli 2024|
  • Nyheter,Utmerkelser

    Vinstra best på sykehjemsmat i Norge

    Last Updated: 29. juli 2024|
12Neste

Innholdet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Redaktørplakaten (nored.no)
Vær Varsom-plakaten – Presse.no

Kjøkkenskriveren er medlem av Fagpressen

2025  © Kost- og ernæringsforbundet, Delta  | Levert av Merkur Grafisk AS

Page load link

Klikk «ESC» for å lukke

Gå til toppen