Nybakt til jul

Nybakt til jul er mye familieidyll og julekos samlet mellom to permer! Mor baker og skriver oppskrifter, far fotograferer og de to barna stiller villig opp som små Luciaer med Lussekatter og lys. Marit og Øystein Westlie har laget bøker sammen før, både Nybakt! og Matpakka har fått skryt for å være kreative og personlige bøker. De setter det samme stempelet på Nybakt til jul. Ikke minst på grunn av de personlige tekstene som er innledning til hver oppskrift, korte eller litt lengre tekster som gir innsikt i hvordan forfatteren lever med minner og koser seg med juleforberedelsene. Kanskje mest en bok for den som har god tid til å stelle hjemme – eller tvert imot for den som må nøye seg med å lese om det.

Utdrag fra forordet:

«Min gammeldagshet stikker ikke dypere enn at jeg med stolthet serverer noen nye kakeslag hvert år. Jeg håper du liker blandingen av moderne og tradisjonsrikt som du finner i denne boka, og at du får ny inspirasjon til dine egne juletradisjoner.»

Hilsen Marit

Marit Røttingsnes Westlie:
Nybakt til jul
Foto: Øystein Westlie
Cappelen 2006
Innbundet, 144 sider
Pris: 299 kr

Kjøkkenskriveren nr. 7 – 2006

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR