Innhold
15 – Veiviser til norske bærekraftige fiskeprodukter
18 – Dessert på menyen i Trysil likevel
20 – Ny fagskoleutdanning for matverter
23 – Stor oppslutning om NM i Honning
24 – Kokke-OL
32 – I Arendal er bærekraft mer enn festtaler
35 – Når ulykken inntreffer
36 – Fra blyant og viskelær til heldigitalt
38 – Ny bokutgivelse: Klippfisk
40 – Hvem blir Årets Matgledebedrift?
42 – Stort og smått fra Storkjøkkenforum
44 – Gir seg etter 18 år i Orkla Foods Norge
45 – Årets matdager
51 – Årets Askopriser
52 – Rolf Lundberg gir stafettpinnen videre
Faste sider
6 – Over kjøkkenbordet
12 – Produktnyheter
17 – Kjære kollega
26 – Oppskrifter
42 – Kjemi på kjøkkenet
48 – Ernæring
53 – Noe å tygge på
54 – Arbeidslivsnytt
56 – Stafetten
58 – Kalender