Skip to content
  • Hjem
  • Artikler

    Artikler

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Bransjenytt
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kjemi på kjøkkenet
    • Kronikk
    • Portretter
    • Spesialkost
    • Utmerkelser

    Nyeste artikler

    • Voss sjukehus: Nytt kjøkken – av kokker, for kokker

    • Bramat lanserer grøtmiks

    • ConGusto glassmugger fra Culina

    • Kvalitetssikring av mattilbudet for god ernæringsstatus

    • Nøkkelen til god helse: Anti-inflammatorisk diett

    • Søt kake med syrlig triks

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kronikk
    • Portretter
    • Bransjenytt
    • Spesialkost
    • Utmerkelser
  • Digital
  • Abonnér
  • Annonser
    • Annonser og utgivelser
    • Annonser på nett
  • Kalender
  • Kontakt
Kjøkkenskriveren 2-2024av Jarle A. Storødegård2024-09-10T12:39:55+02:00

Innhold

16 – Mat, måltider og matverter
18 – Rekordmange søker yrkesfag
20 – Grill med god samvittighet
21 – Dagens kostråd halveres
26 – Tema: Kommunale kjøkken
27 – Halden: Bygde nytt og halverte strømforbruket
30 – Lørenskog: Går mot strømmen
32 – Eidsvoll: – Aldri opplevd et værsykt kjøkken
36 – Alver: Ikke kapasitet til dessert lenger
38 – Èn av tre pasienter på norske sykehus er underærnært
40 – Nye plantebaserte produkter på vei til buffeten
41 – Sammen om grønt skifte
42 – Avgifter, subsidier eller merking?
44 – Portrett: Toril Gulbrandsen
47 – Årets lærebedrift i Agder
48 – Umami Arena skal vise vei inn i fremtiden

Faste sider

6 – Over kjøkkenbordet
11 – Produktnytt
15 – Kjære kollega
22 – Oppskrifter
38 – Kjemi på kjøkkenet
50 – Ernæring
53 – Noe å tygge på
54 – Arbeidslivsnytt
56 – Stafetten
58 – Kalender

2-2024

Innholdet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Redaktørplakaten (nored.no)
Vær Varsom-plakaten – Presse.no

Kjøkkenskriveren er medlem av Fagpressen

2025  © Kost- og ernæringsforbundet, Delta  | Levert av Merkur Grafisk AS

Page load link

Klikk «ESC» for å lukke

Gå til toppen