Skip to content
  • Hjem
  • Artikler

    Artikler

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Bransjenytt
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kjemi på kjøkkenet
    • Kronikk
    • Portretter
    • Spesialkost
    • Utmerkelser

    Nyeste artikler

    • Voss sjukehus: Nytt kjøkken – av kokker, for kokker

    • Bramat lanserer grøtmiks

    • ConGusto glassmugger fra Culina

    • Kvalitetssikring av mattilbudet for god ernæringsstatus

    • Nøkkelen til god helse: Anti-inflammatorisk diett

    • Søt kake med syrlig triks

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kronikk
    • Portretter
    • Bransjenytt
    • Spesialkost
    • Utmerkelser
  • Digital
  • Abonnér
  • Annonser
    • Annonser og utgivelser
    • Annonser på nett
  • Kalender
  • Kontakt
Kjøkkenskriveren 3-2024av Jarle A. Storødegård2024-06-18T10:33:23+02:00

Innhold

16 – Digital måltidsplanlegging
22 – Nyt sommeren med kjøtt av gullkvalitet
24 – Enklere å bli merket
30 – Kommunale kjøkken: Vestre Toten kommune
32 – Kjøkkendrift er et fag
34 – Mat og måltider på sykehus
36 – Leve hele livet: Fortsatt en vei å gå
38 – Etterutdanning opnar nye dører
40 – Med mat på øret
47 – Opplæringskontorenes rolle avklart
48 – Nå går vi for det lyse og lette i glasset
50 – UMAMI ARENA: Matberedskap på storkjøkken
53 –Årets tariffoppgjør

Faste sider

6 – Over kjøkkenbordet
11 – Produktnyheter
15 – Kjære kollega
26 – Oppskrifter
42 – Kjemi på kjøkkenet
44 – Ernæring
52 – Noe å tygge på
54 – Arbeidslivsnytt
56 – Stafetten
58 – Kalender

3-2024

Innholdet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Redaktørplakaten (nored.no)
Vær Varsom-plakaten – Presse.no

Kjøkkenskriveren er medlem av Fagpressen

2025  © Kost- og ernæringsforbundet, Delta  | Levert av Merkur Grafisk AS

Page load link

Klikk «ESC» for å lukke

Gå til toppen