Skip to content
  • Hjem
  • Artikler

    Artikler

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Bransjenytt
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kjemi på kjøkkenet
    • Kronikk
    • Portretter
    • Spesialkost
    • Utmerkelser

    Nyeste artikler

    • Voss sjukehus: Nytt kjøkken – av kokker, for kokker

    • Bramat lanserer grøtmiks

    • ConGusto glassmugger fra Culina

    • Kvalitetssikring av mattilbudet for god ernæringsstatus

    • Nøkkelen til god helse: Anti-inflammatorisk diett

    • Søt kake med syrlig triks

    • Alle artikler
    • Nyheter
    • Ernæring
    • Fag og rekruttering
    • Folkehelse
    • Kronikk
    • Portretter
    • Bransjenytt
    • Spesialkost
    • Utmerkelser
  • Digital
  • Abonnér
  • Annonser
    • Annonser og utgivelser
    • Annonser på nett
  • Kalender
  • Kontakt
Kjøkkenskriveren 5-2024Merkur19272025-03-04T13:37:14+01:00

Innhold

16 – Bruker sparekniven i Innlandet
18 – Nominerte til Matprisen 2024
19 – Kosthåndboken blir nasjonal faglig retningslinje
20 – Kongepokal til Håvard Onsøyen
21 – Når kultur møter kosthold: Eldre innvandreres matvalg
30 – Ultraprosessert mat: En trussel?
32 – UPM: En blind flekk i undervisningen på RM?
34 – Matsvinn: Sterkere lut må til
35 – Matsvinn: Studentkantiner skiller seg ut
36 – Matsvinn: Gresskar gir skremmende mye matsvinn
38 – Fylkesledersamling 2024
40 – Kokkeelever på Sam Eyde vgs serverer mer enn måltider
41 – Paradis for søtmonser
47 – Oppretter nasjonalt senter for yrkesfag
49 – Slik velger du gode arbeidssko
51 – Kaffetørste nordmenn

Faste sider

5 – Leder
6 – Over kjøkkenbordet
11 – Produktnytt
15 – Kjære kollega
26 – Oppskrifter
42 – Kjemi på kjøkkenet
48 – Ernæring
51 – Noe å tygge på
54 – Arbeidslivsnytt
56 – Stafetten
58 – Kalender

5-2024

Innholdet redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Redaktørplakaten (nored.no)
Vær Varsom-plakaten – Presse.no

Kjøkkenskriveren er medlem av Fagpressen

2025  © Kost- og ernæringsforbundet, Delta  | Levert av Merkur Grafisk AS

Page load link

Klikk «ESC» for å lukke

Gå til toppen