Tid for Tine Fagseminar 2018

FAGSEMINAR: Det årlige seminaret trekker alltid mye folk, både kjøkken- og pleiepersonell. Her fra fjorårets seminar i Bergen.

23. oktober går TINE Fagseminar 2018 av stabelen. Nærmere 150 deltakere er påmeldt seminaret som har fått tittelen «Riktig mat hele livet – hva skal til for å lykkes?». I løpet av dagen vil det også bli kjent hvem som får Matomsorgsprisen 2018.

Seminardagen starter med at Hanne Refsholt, konsernsjef i TINE innleder med innlegget «Riktig mat hele livet – hvem har ansvaret». TINE vil også legge fram sin nye satsing; Tid – TINES nye tjeneste for eldre.

Anne Bramo, statssekretær ved eldre- og folkehelseministerens kontor er invitert for å snakke om eldrereformen Leve hele livet. I tillegg blir det flere praktiske innlegg fra kommune-Norge: Harald Birkenes enhetsleder kjøkkentjenesten i Grimstad kommune, skal snakke om «Matglede fra produksjon til ferdig servert». Fra Larvik kommune kommer kokk/ernæringsfysiolog Helle Huse Larsen sammen med fagkonsulent Kristin Skalleberg. De skal fortelle om et matgledeprosjekt i kommunen.

Små dytt

Eli Anne Nyerrød Kvarme, klinisk ernæringsfysiolog, UiO, vil ta opp temaet nugding, og vise at det er mulig å endre spisegjesters adferd i riktig retning med små dytt. Torill Renaa, eier hos Renaa Restauranter løfter fram temaet «Hvordan behandle våre gjester?».

Det er også satt av tid til paneldebatt hvor dagens hovedtema skal diskuteres.

Matomsorgsprisen 2018 deles ut for 13. gang. Rett før lunsj offentliggjør juryleder Ivar Villa hvem som i år gjør seg fortjent til den gjeve prisen.

Sekretariatet i Kost- og ernæringsforbundet står på stand hele dagen. Stikk gjerne innom for en faglig prat. Det er også mulig å melde seg inn i forbundet og/eller få et tilbud på fagbladet Kjøkkenskriveren.

 

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR