Vilt og fisk på menyen

I Norge har vi en velutviklet tradisjon for å utnytte naturens råvarer. Denne boka tar utgangspunkt i råvarer i verdensklasse: velsmakende viltkjøtt og fristende salt- og feskvannsfisk. Jegere og sportfiskere skaffer vilt og fisk selv, vi andre oppsøker vilt- og fiskebutikken. Boka presenterer både de klassiske norske rettene og vilt- og fiskeoppskrifter inspirert av det franske og italienske kjøkken.

Finn Edvin Hansen er utdannet kokk og lærer ved kokkeutdanningen i Drammen videregående skole. Han har flere kokebøker på samvittigheten og har gjennom flere år vært fast matspaltist i tidsskriftet Jakt & Fiske som utgis av Norges Jeger- og Fiskeforbund.

Ole Kirkemo står bak en rekke bokutgivelser om jakt og er redaktør i Jakt & Fiske.

Dette er kokeboka som både smaker og lukter villmark. Du trenger ikke noen kokkeutdannelse for å forsyne deg av oppskriftene i denne boka, heter det i forordet. Men mister du motet når hovedingrediensene er ringduebryst, harekjøtt eller sjøfugl, er ikke dette kokeboka for deg. Oppskriftene er gjennomgående laget for fire personer. Til hver rett følger en vinanbefaling, noe som øker sjansen for en stor matopplevelse når høsttåka setter inn.     

Fra Kjøkkenskriveren nr. 6/08.

Finn Edvin Hansen og Ole Kirkemo:

Vilt og fisk på menyen

Cappelen Damm 2008

191 sider

Pris: Kr. 379,-

 

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR