Utgivelser 2021
Kjøkkenskriveren – tidsskrift for matomsorg – kommer i 2021 ut med seks separate utgaver.
Kjøkkenskriveren – tidsskrift for matomsorg – kommer i 2021 ut med seks separate utgaver.
Nr. | Ut uke | Ut fra post | Materiellfrist |
1 | 9 | 22. februar | 04. februar |
2 | 19 | 03. mai | 15. april |
3 | 26 | 28. juni | 10. juni |
4 | 37 | 06. september | 19. august |
5 | 44 | 25. oktober | 07. oktober |
6 | 51 | 13. desember | 25. november |
Format | 4 farger | |
2/1 | 30.800,- | |
1/1 | 16.800,- | |
1/2 | 11.600,- | |
1/3 | 8.500,- | |
1/4 | 7.900,- |
2. omslagsside: 17.500,-
Baksiden: 18.300,-
Tillegg:
Spesialplassering: 1.800,-
Bilag: Løst inntil 20 gram: 12.500,-
Løst inntil 50 gram: 19.900,-
Løst inntil 100 gram: 25.600,-
Andre bilag på forespørsel.
Alle priser er oppgitt uten mva.
Kjøkkenskriveren er fagbladet for ansatte innen institusjonskjøkken, storhusholdning og kantiner. Vår målgruppe omfatter beslutningstakere og innkjøpere innen storhusholdning i så vel offentlig som privat sektor, spesielt i helseinstitusjoner, Forsvaret, fengselsvesenet, internater, kantiner og catering. Leserne er medlemmer i Kost- og ernæringsforbundet og andre innen faggruppene kjøkkensjefer, kokker, kostøkonomer, dietetikere, lærlinger og studenter ved kostøkonomutdanningen. Målgruppen omfatter også elever og lærere i næringsmiddelfagene, næringsmiddelindustrien, leverandører av mat og utstyr til storkjøkken.
I følge leserundersøkelse har Kjøkkenskriveren ca. 10.000 lesere. Bladet leses i stor grad på arbeidsplassen og har stor tillit både faglig og som annonseorgan.
Undersøkelsen ble utført Ipsos MMI 2012.
Alle henvendelser om annonser rettes til:
Rolf Lundberg
Mobil: 40 40 85 48
Epost: rolf@ifi.no