Anuga-messe for 30. gang

Mer enn 600 utstillere fra drøyt 100 land vil vise verden hva de har å by på innen mat- og drikkevarebransjen i Køln i midten av oktober.

En av verdens viktigste messer innen mat og drikkevarebransje vil igjen samle omtrent 170.000 besøkende fra hele verden. Til forrige Anuga-messe fant omtrent 750 nordmenn veien til messetreff. Nå gjenstår å se hvor stor oppslutningen blir om messen som går av stabelen i midten av oktober i Køln.

På et 300 000 kvadratmeter stort område presenteres produkter og tjenester, men også kreative ideer og konsepter for morgendagens mat- og drikkevaremarked.

I år er Tyrkia plukket ut som spesielt samarbeidsland. Maten fra landet som er en miks av orientalsk kjøkken med påvirkinger fra den europeiske Middelhavsregionen vil derfor sette sitt naturlige preg på messen.

En rekke temaer vil sette sitt preg messedagene. I tillegg til de «10 fagmesser under samme tak» vil fokuset også være rettet mot økologisk mat, halal-mat, helse og funksjonell mat. Blant annet.

Les mer på. www.anuga.de

 

 

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR