Årets Matgledebedrift 2012 er i gang

Ørjan Johannessen, TINE og Norges Kokkemestres Landsforening står klare for å finkjemme Norge etter den mest matglade storhusholdningsbedriften i 2012.

Nok en gang arrangeres Årets Matgledebedrift i samarbeid mellom TINE og NKL. I år er det Norges Bocuse d`Or-deltager Ørjan Johannessen som skal være juryformann og reise rundt på besøk til alle finalistene.

– Det finnes utrolig mye talent blant norske storhusholdningskokker, og det er hyggelig å være med å inspirere og løfte dem frem gjennom Årets Matgledebedrift, sier Johannessen.

Som Bocuse d`Or- deltager vet stjernekokken hva slags effekt en stor konkurranse har på lagfølelsen og kreativiteten.

– Som juryformann vil jeg legge vekt på deltagernes forståelse for råvarer og gode smakskombinasjoner. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Johannessen.

Kreativitet og matglede i sentrum

Jurymedlem og president i Norges Kokkemesteres Landsforening Kristine H. Hartviksen gleder seg til å se alt det flotte og kreative som blir gjort ute på norske serveringssteder.

– Det er helt fantastisk og det varmer virkelig et kokkehjerte. Årets Matgledebedrift er en konkurranse som gir kokker over hele landet en piff til å yte det lille ekstra. Vi kommer til å legge vekt på kreativitet, nytenkning, samhold og matglede, sier hun.

Reise til Bocuse d`Or i førstepremie

Førstepremien i Årets Matgledebedrift 2012 er en matfaglig reise til verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d`Or i Lyon, et helårsabonnement på Kjøkkensjefen og en flott statuett.
Andre- og tredjepremien er en matfaglig reise i Norge, i tillegg vanker det flotte premier til vinnerne av delkonkurransene.
Påmeldingen til Årets Matgledebedrift 2012 skjer elektronisk på TINE Storhusholdnings nettsider: http://www.tinepamenyen.no/aretsmatglede/arets-matgledebedrift.

BILDETEKST

Som Bocuse d`Or- deltager vet stjernekokken Ørjan Johannessen hva slags effekt en stor konkurranse har på lagfølelsen og kreativiteten.

 

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR