Dagskurs om Hygienepakken

Lilleborg Profesjonell arrangerer kurs som skal gjøre deltakerne bedre i stand til å møte kravene i Hygienepakken, som er betegnelsen på EUs nye regelverk for næringsmiddelhygiene.

Å ha god hygiene er kritisk viktig når man skal tilberede, servere og selge mat. Men hvordan oppnås god hygienisk kvalitet? Hva krever det nye lovverket kalt ”Hygienepakken”?

 

Nå arrangerer Lilleborg Profesjonell dagskurs i Oslo om temaet. Næringsmiddelkandidat Silje Bjørlykke og næringsmiddelteknolog Guri Kvam lærer deg det du trenger å vite om Hygienepakken på en dag.

 

– Vårt nye kurskonsept vil gjøre kursene mer tilgjengelige for alle våre kundegrupper. Deltakerne vil også få muligheten til å møte andre i samme arbeidssituasjon, noe som gir muligheten for å stifte nye bekjentskaper og deling av erfaringer, sier Silje Bjørlykke hos Lilleborg. 

 

Dagskurset er en kombinasjon av Lilleborg Profesjonells kurs 1.2 Kjøkkenhygiene og 1.3 IK-mat/HACCP. Kurset starter med en innføring i grunnleggende mikrobiologi, personlig hygiene og kjøkkenhygiene, da dette er viktig basiskunnskap for å sikre trygg matproduksjon. Videre vil kurset gi en innføring i regelverket og de krav som stilles der. Både IK-matforskriften og det nye hygieneregelverket vil bli gjennomgått. Det vil også bli gitt en innføring i HACCP-prinsippene (risikoanalyse og kritiske styringspunkter), og hvordan disse skiller seg fra dagens krav.

 

Kurset holdes torsdag 11. juni klokken 09.00-14-00 hos Lilleborg Profesjonell, Sandakerveien 56 i Oslo. Kurset koster kr. 1.750,- per person inkl. lunsj (introduksjonstilbud). Det er bindende påmelding innen torsdag 28. mai.

Ring 815 36 000 eller send en epost til profesjonell@lilleborg.no for mer informasjon eller påmelding.

 

Bildetekst: Silje Bjørlykke (t.v.) er næringsmiddelkandidat med syv års erfaring fra renhold og hygiene i Lilleborg Profesjonell. Guri Kvam er næringsmiddelteknolog med lang erfaring fra Mattilsynet og to år i Lilleborg Profesjonell. 

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR