Findus med beste industriprodukt

Smoothie med yoghurt fra Findus gikk av med seieren i konkurransen om beste nyskapende industriprodukt mot storhusholdninger. Kåringen foregikk på Nordnorsk Storhusholdningsmesse i Tromsø.

Av de påmeldte produktene blant årets utstillere ble følgende produkter rangert:

1. Plass – Findus Norge AS – divisjon Foodservice

Smoothie med yoghurt

Produktet er en frukt- og bærblanding som er ”panert” med yoghurt. Eneste tilberedning storkjøkken trenger å gjøre er å tilsette juice, og så kjøre dette i blender 30-60 sek. før servering.

En kraftfull, sunn og energirik blanding som gir matlyst til både friske, syke og eldre mennesker som skal bespises inne storhusholdning. Finnes i to varianter.

Juryens begrunnelse:

• Enkelt produkt som alle kan bruke. Kan ikke gjøre noe galt.

• Arbeidsbesparende!

• Jevn kvalitet / standardisert med godt sluttprodukt

• God økonomi

• Markedspotensialet vil være godt med rett markedsføring

 

2. Plass – Bama Storkjøkken

Sous Vide Rustikkgrønnsaker

Kålrot, Pastinakk, Gulrot og Selleri, ferdig til bruk, kokt al dente.

Juryens begrunnelse:

• Innovativt produkt med stort markedspotensiale

• Enkelt å lage

• God smak

• Men ujevn kvalitet, for stor størrelse trekker noe ned

 

3. Plass – Nortura BA

Livèche utbenet kyllinglår med skinn.

Livèche kylling er saftig og velsmakende kyllingkjøtt av ypperste klasse.

Juryens begrunnelse:

• Smalt markedspotensiale, p.g.a det trengs mer matkunnskap/kompetanse om mat

• Kvaliteten er veldig bra

• Arbeidsbesparende

• For de som kan bruke dette er det god potensiale

• Godt produkt

 

I juryen satt følgende personer:

Rune Harper, Radisson Blu, Tromsø, Kiku Frederiksen, Grand Nordic Hotell, Tromsø og Roy Olsborg, Restaurant Compagniet, Tromsø

 

 

 

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR