Gunn Olander som institusjonskokk

Hun har kjørt ambulanse i Drammen og forsøkt seg som pleiemedhjelper på Ahus. I midten av oktober trakk Delta-leder Gunn Olander i kokkeuniform på Sentralkjøkkenet i Ålesund.

På Spjelkavik omsorgssenter sto det hjortekjøtt i ulike varianter på menyen. Gunn Olander fikk prøvd seg både bak på kjøkkenet og i serveringen.

Olander har gitt uttrykk for at hun ønsker å hospitere innenfor hver av de 19 yrkes- og bransjeorganisasjonene i Delta. På den måten håper hun å forstå litt av den hverdagen medlemmene møter hver dag.

– Den dagen jeg tror kontoret mitt i Oslo er verdens navle, den dagen taper jeg, sa Gunn Olander til Sunnmørsposten.

 

Se og hør bildespillet Kommunike gjorde fra begivenheten her:

http://kommunike.ewat.no/soundslide/20101019sb/index.html

Foto: Siv Bjelland, Kommunike

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR