Gunnar Hvarnes norgesmester

Gunnar Hvarnes ble Norgesmester i år som i fjor, og denne gangen fikk han også kongepokal med seg hjem.

– Det var enda herligere å vinne i år, sa Hvarnes da premieutdelingen var over. Alt gikk bra, og det som gikk til dommerne var helt som planlagt, forsikret han. Juryens leder Harald Osa klaget heller ikke: – Det har vært en fornøyelse, veldig god mat og flott håndverk.
Gastronomisk Institutt (GI) er eller har vært arbeidssted for fire av de seks beste i årets NM. Både gull- og bronsevinnerne har sin arbeidsplass der. Sølvvinner Kari Innerå, som ble Nordisk mester tidligere i år, har gått fra GI til Bagatelle. Endelig er det en jente som hevder seg i toppen i NM i kokkekunst.

Resultatliste:

1. Gunnar Hvarnes, GI
2. Kari Innerå, Bagatelle
3. Sebastian Myhre, GI
4. Are L. Nordtvedt, De fem stuer
5. Ronny Kolvik, Restaurant Haga
6. Even Ramsvik, Palace Grill

Foto: Unn Karin Olsen

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR