Lærling? Bli med til kokke-OL!

Lærlinger som var med til kokke-VM i Luxembourg 2022. Her sammen med Nina Borgen og Tore Trangmyr fra Asko. Foran sitter Christer Rødseth

ASKO Servering reiser til IKA Culinary Olympics i Stuttgart, Tyskland, 3.-7. februar 2024 for å heie frem det norske kokkelandslaget. – Vi vil invitere med oss 12 lærlinger på turen, sier Tore Trangmyr og Nina Borgen i ASKO Servering. Søknadsfristen er 1. august.

 

Asko Servering jakter på søknader fra lærlinger som brenner for kokkfaget og som ønsker faglig påfyll og inspirasjon.

– I søknaden forteller du litt om deg selv og hvorfor du mener at vi skal velge akkurat deg. Du kan også sende inn søknaden i form av en video. Det er bare ett krav som må overholdes, og det er at du må ha fylt 18 år innen utreisedatoen 3. februar 2024, sier Trangmyr og Borgen.

De tar også mot søknader/nominasjoner fra serveringssteder som har lærlinger, og som mener at akkurat deres lærling bør få være med på en slik tur. 

 

Opplevelser i rikt monn

Inspirasjon og magiske matopplevelser.

– Vi er opptatt av å kombinere gode faglige innslag med flotte matfaglige opplevelser. På den forrige turen til VM fikk vi bl.a. smake på juniorlandslagets konkurransemeny, for å nevne noe. For oss som arrangerte turen, var det utrolig fint å oppleve den gode stemningen og samholdet mellom lærlingene. De ga oss også innsikt i spørsmål og problemstillinger som de er opptatt av. Vi har mye å lære av neste generasjons kokker!

 

Viktig med rekruttering  

ASKO Servering er opptatt av rekruttering til serveringsbransjen.

 

– Vi er stolte over å være sponsor til Norske Kokkers Landsforening og det norske kokkelandslaget, og vi er aktivt med i Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag. Vi mener det er viktig å trekke med lærlingene på spennende og viktige bransjebegivenheter. Nå ser vi frem til å invitere med oss mange hyggelige, dyktige og nysgjerrige lærlinger til kokke-OL i Stuttgart. 

Søknadsfristen er 1. august og her er søknadsskjemaet: https://forms.office.com/e/z9WVn2NrT9

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR