Lillehammer har åpnet igjen

Kjøkkenet ved Sykehuset Innlandet Lillehammer har vært stengt i over ett år. Nå er kjøkkenet åpnet igjen og de ansatte jubler over å få arbeidsplassen sin tilbake.

Helt siden det nye kjøkkenet ble åpnet for noen år siden, har det vært store problemer med lekkasjer i kjøleanlegget. For litt over ett år siden stengte kjøkkenet helt og de ansatte ble utplassert på andre kjøkken i regionen. Nå er problemet løst og kjøkkendriften i gang.

– Vi startet opp for tre uker siden og her er vi ni supermotiverte ansatte som er veldig glade for å få tilbake arbeidsplassen vår, sier Stein Erik Johansen, konstituert seksjonsleder.

Johansen har i ett år og en måned jobbet på kjøkkenet på Elverum. Han innrømmer at det har vært tøft.

– Jeg måtte kjøre 18 mil om dagen, og det var ikke noe særlig på vinterføre. Og mange tusen kilometer på veien i løpet av ett år setter sine spor, både på bil, kropp og sjel, sier han.

Men selv om de ansatte fikk arbeidsmiljøet splittet opp og merbelastninger, har ikke det ført til økt sykefravær.

– Man yter kanskje litt ekstra i en slik situasjon, sier Johansen, og legger til at alle i staben er i 30-årene og dermed i «sin beste alder». Derfor har de tålt omstillingen godt.

Nå håper han at kjøkkenet snart skal kunne yte maksimalt.

– Vi har litt innkjøringsproblemer, men det må vi selvfølgelig regne med når alt utstyret har stått urørt over så lang tid.

 

 

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR