Påbygning til bachelor i Kostøkonomi, ernæring og ledelse

Ble du utdannet kostøkonom i perioden 1982 til 2004? I så fall har Høgskolen i Akershus et tilbud til deg.

Kandidater som har vitnemål i Kostøkonomi fra perioden mellom 1982 og 2004 er kvalifisert til å bygge på til en bachelorgrad ved å ta det 3dje studieåret på Høgskolen i Akershus, Kjeller.

En 2 årig kandidateksamen på 40 vekttall gir 120 studiepoeng etter dagens system. En normert bachelorgrad er på 180 studiepoeng.

Sitat fra studieplanen for Kostøkonomi, ernæring og ledelse,
kapitel 3 om organisering:

”Hovedmodell for studiet er heltidsstudium med en fastlagt utdanningsplan. Det er også mulighet til å ta studiet over lengre tid, den enkelte student skal da ha en individuell utdanningsplan som viser hvilke emner som tas i løpet av studietiden, og slik bygge opp til en avsluttende grad. Studenter kan også tas inn på enkeltemner på grunnlag av individuell vurdering.” 

Studenter som tar 3dje år kommer inn under kategorien som kan tas inn på enkeltemner eller mulighet til å ta studiet over lengre tid.

 

Link til søknadsskjema:
www.hiak.no – søke opptak – lokalt opptak – søknadsskjema lokalt opptak.

 

Emner i 3dje studieår 2009-2010:

 

Høstsemesteret 2009

studiepoeng 

Uker

  KOST 3100

Kommunikasjon og ledelse

10

35 til 41

KOST 3200

Matkultur, ernæring og helse

15

42 til 51

 

Vårsemesteret 2010

 

 

KOST 3310

Innovasjon og prosjektledelse

15

01 til 10

KOST 3900

Bacheloroppgave i kostøkonomi, ernæring og ledelse

20

11 til 22

 

SUM

60

 

 

Eksempel A på gjennomføring av 3dje studieår over 2 år:

Høst 2009       Emne KOST3100

Vår 2010         Emne KOST3310

Høst 2010       Emne KOST3200

Vår 2011         Emne KOST3900

 

Eksempel B på gjennomføring av 3dje studieår over 2 år:

Høst 2009       Emne KOST3200

Vår 2010         Emne KOST3310

Høst 2010       Emne KOST3100

Vår 2011         Emne KOST3900

 

Eksempel C på gjennomføring av 3dje studieår over 3 eller 4 år:

Etter avtale kan det gjennomføres 1 eller 2 emner hvert år.

Emne KOST3900 kan ikke tas før de øvrige emnene er gjennomført og bestått

 

Henvendelser kan sendes til: berit.tyldum@hiak.no. Telefon: 64849173

 

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR