Ble du utdannet kostøkonom i perioden 1982 til 2004? I så fall har Høgskolen i Akershus et tilbud til deg.
Kandidater som har vitnemål i Kostøkonomi fra perioden mellom 1982 og 2004 er kvalifisert til å bygge på til en bachelorgrad ved å ta det 3dje studieåret på Høgskolen i Akershus, Kjeller.
En 2 årig kandidateksamen på 40 vekttall gir 120 studiepoeng etter dagens system. En normert bachelorgrad er på 180 studiepoeng.
Sitat fra studieplanen for Kostøkonomi, ernæring og ledelse,
kapitel 3 om organisering:
”Hovedmodell for studiet er heltidsstudium med en fastlagt utdanningsplan. Det er også mulighet til å ta studiet over lengre tid, den enkelte student skal da ha en individuell utdanningsplan som viser hvilke emner som tas i løpet av studietiden, og slik bygge opp til en avsluttende grad. Studenter kan også tas inn på enkeltemner på grunnlag av individuell vurdering.”
Studenter som tar 3dje år kommer inn under kategorien som kan tas inn på enkeltemner eller mulighet til å ta studiet over lengre tid.
Link til søknadsskjema:
www.hiak.no – søke opptak – lokalt opptak – søknadsskjema lokalt opptak.
Emner i 3dje studieår 2009-2010:
|
Høstsemesteret 2009 |
studiepoeng |
Uker |
KOST 3100 |
Kommunikasjon og ledelse |
10 |
35 til 41 |
KOST 3200 |
Matkultur, ernæring og helse |
15 |
42 til 51 |
|
Vårsemesteret 2010 |
|
|
KOST 3310 |
Innovasjon og prosjektledelse |
15 |
01 til 10 |
KOST 3900 |
Bacheloroppgave i kostøkonomi, ernæring og ledelse |
20 |
11 til 22 |
|
SUM |
60 |
|
Eksempel A på gjennomføring av 3dje studieår over 2 år:
Høst 2009 Emne KOST3100
Vår 2010 Emne KOST3310
Høst 2010 Emne KOST3200
Vår 2011 Emne KOST3900
Eksempel B på gjennomføring av 3dje studieår over 2 år:
Høst 2009 Emne KOST3200
Vår 2010 Emne KOST3310
Høst 2010 Emne KOST3100
Vår 2011 Emne KOST3900
Eksempel C på gjennomføring av 3dje studieår over 3 eller 4 år:
Etter avtale kan det gjennomføres 1 eller 2 emner hvert år.
Emne KOST3900 kan ikke tas før de øvrige emnene er gjennomført og bestått
Henvendelser kan sendes til: berit.tyldum@hiak.no. Telefon: 64849173
Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet