11. november arrangerer Bama Storkjøkken i offentlig sektor seminar på Clarion Airport Hotel på Gardermoen. Konferansier for dagen er Ingebrigt Steen Jensen (bildet), kjent PR-guru, Stabæk-tilhenger og forfatter av motivasjonsboka Ona Fyr.
Jensen skal lose deltakerne gjennom et omfattende program hvor blant annet Rune Blomhoff, professor ved Universitetet i Oslo, skal presentere de nye kostholdsanbefalingene.
Britt S. Lerøy, Enhetsleder Hospitaldrift 4K holder foredraget ”Mat – en del av den totale helsebehandling”. Bakgrunnen er at Helse Bergen har inngått et omfattende arbeid med fokus på samhandling mellom primær- og spesialhelseinstitusjoner.
”Produksjon av grønnsaker – smak, helse, økologi og miljø” er tema for Pernille Rød Larsen. Hun er utviklingssjef i Gartnerhallen og skal gi deltakerne et innblikk i hvordan produsentene jobber for å skaffe forbrukerne de beste produktene med hensyn på kvalitet, helsefordeler i produktet og miljøaspektet.
Andre temaer:
• Mat som medisin-prosjektet på Feiringklinikken, ved Laila Dufseth, klinisk ernæringsfysiolog
• Frukt og grønt i eldreomsorgen, ved Gunn Helene Arsky, ernæringsfysiolog
• Idrettsbarnehagene satser på sunt kosthold, ved eier Beate Amdahl Skorpen
• Sunne skolekantiner i Telemark, ved folkehelsekoordinator Jorunn Borge Westhrin
• Mer frukt og grønt til barn og unge, ved Opplysningskontoret for frukt og grønt
• Storkjøkkenfordeler ved ferdige industrivarer, ved BAMA Industri.
Les mer og meld deg på her: http://www.invitasjoner.no/fagseminar2010/
Frist: 27. august.
Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet