Sett av datoen allerede nå

11. november arrangerer Bama Storkjøkken i offentlig sektor seminar på Clarion Airport Hotel på Gardermoen. Konferansier for dagen er Ingebrigt Steen Jensen (bildet), kjent PR-guru, Stabæk-tilhenger og forfatter av motivasjonsboka Ona Fyr.

Jensen skal lose deltakerne gjennom et omfattende program hvor blant annet Rune Blomhoff, professor ved Universitetet i Oslo, skal presentere de nye kostholdsanbefalingene.

Britt S. Lerøy, Enhetsleder Hospitaldrift 4K holder foredraget ”Mat – en del av den totale helsebehandling”. Bakgrunnen er at Helse Bergen har inngått et omfattende arbeid med fokus på samhandling mellom primær- og spesialhelseinstitusjoner.

”Produksjon av grønnsaker – smak, helse, økologi og miljø” er tema for Pernille Rød Larsen. Hun er utviklingssjef i Gartnerhallen og skal gi deltakerne et innblikk i hvordan produsentene jobber for å skaffe forbrukerne de beste produktene med hensyn på kvalitet, helsefordeler i produktet og miljøaspektet.

Andre temaer:

• Mat som medisin-prosjektet på Feiringklinikken, ved Laila Dufseth, klinisk ernæringsfysiolog

• Frukt og grønt i eldreomsorgen, ved Gunn Helene Arsky, ernæringsfysiolog

• Idrettsbarnehagene satser på sunt kosthold, ved eier Beate Amdahl Skorpen

• Sunne skolekantiner i Telemark, ved folkehelsekoordinator Jorunn Borge Westhrin

• Mer frukt og grønt til barn og unge, ved Opplysningskontoret for frukt og grønt

• Storkjøkkenfordeler ved ferdige industrivarer, ved BAMA Industri.

Les mer og meld deg på her: http://www.invitasjoner.no/fagseminar2010/

Frist: 27. august.

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR