Sett av datoen allerede nå!

Matomsorgsdagene går av stabelen 16. og 17. februar 2010 på Quality Hotel Klubben, Tønsberg. Tema for arrangementet er «Personalkantinen». Matomsorgsprisen 2010 skal også deles ut.

Detaljert program med påmelding blir presentert i neste nummer av Kjøkkenskriveren, men allerede nå kan vi avsløre smakebiter av programmet.

Temaet på selve seminaret er personalkantinen. Dyktige forelesere vil snakke om ”Et balansert kosthold – hvordan planlegges det?”, ”Hvordan ivareta kantinepersonalet?”. Det vil også bli satt fokus på miljøperspektivet i verdikjeden.

Utdeling av Matomsorgsprisen 2010 vil skje første dag. Det vil også bli lagt inn to bedriftsbesøk. Det ene går til Sykehuset i Vestfold der de på produksjonskjøkkenet i SiV-Tønsberg produserer ca. en halv million middager i året. SiV- Tønsberg var det første kjøkkenet i Norge som tok i bruk produksjonsmetoden CapKold i 2005.

Deltakerne skal også få treffe Janicke Gurijordet, vinner av Matomsorgsprisen 2008, igjen. Denne gangen skal vi avlegge arbeidsplassen hennes et besøk. På Gipø Bo- og behandlingssenter får vi omvisning. I tillegg får vi en demonstrasjon av bestillingssystemet som de bruker der som går fra avdeling til kjøkken og til de hjemmeboende.

Bildetekst:
Gunnar Kvamme ved St. Olavs Hospital i Trondheim mottok Matomsorgsprisen 2009. Hvem som er verdig vinner i 2010, får vi vite i løpet av Matomsorgsdagene.

Ansvarlig redaktør: Elisabeth Strøm Tlf.: 911 55 994
Kjøkkenskriveren utgis av Kost- og ernæringsforbundet

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR