Thon Hotel Lofoten best på frokost

Thon Hotel Lofoten er Norges beste frokosthotel.

Scandic Nidelven har en imponerende seiersrekke bak seg og har vunnet den prestisjefylte konkurransen elleve år på rad.  I år er det Thon Hotel Lofoten som er aller best – og vinner av Twinings Best Breakfast. Hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal, er fast bestemt på gjenerobre frokosttronen.

I juryens uttalelse heter det om vinneren i Lofoten: «Meget god frokost, hyggelig lokale, pen og delikat oppdekning, hyggelig og blid betjening. Meget godt utvalg av kvalitetsprodukter, samt godt utvalg av lokale råvarer. En verdig vinner av årets konkurranse.

 

Hele Norgeskartet

Nivået Scandic Nidelven har satt på hotellfrokost de siste årene har vært inspirerende for mange, og har også stadig løftet dagens første måltid til nye høyder.

-Det er en glede for Twinings Best Breakfast å se utviklingen som har skjedd på hotellfrokostene i Norge, de har hevet seg til et høyt internasjonalt nivå. Scandic har i mange år ledet an i denne utviklingen, og har oppildnet konkurrentene til stadige forbedringer. I år ga det uttelling, skriver Haugen-Gruppen i en pressemelding.

I takt med at nivået har blitt høyere, har det blitt enda tettere i toppen. I år ble det derfor delt ut to tredje-plasser. Andreplassen gikk til Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo. Delt tredjeplass gikk til Scandic Nidelven og The Tief – Choice – i Oslo.

-Det er gledelig at de tre store hotellkjedene er representert på pallen, og at vinnerne sprer seg over hele Norgeskartet – et tegn på at arbeidet med å forbedre frokosten er noe som kommer gjestene til gode over hele landet.

Lover å gjenerobre frokosttronen

 

Go to Hell
Vassdal er fast bestemt på å reise kjerringa, og stiller seg selv til disposisjon for å få det til.

– For å skape en ekstra motivasjon har jeg veddet med mine ansatte om at dersom vi vinner neste år så skal jeg gå fra Scandic Nidelven til Scandic Hell, og tilbake. Det er seks lange mil, ler Vassdal.

Twining Best Breakfast

Den årlige kåringen Twinings Best Breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Mer enn 400 hoteller over hele landet er vurdert av Haugen-Gruppens konsulenter som består av kokker og sommelierer, i tillegg til en uavhengig jury. Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

 

 

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR