Tid for bransjetreff igjen

I september arrangeres det storhusholdningsmesse både i Bodø og i Trondheim. Her samles matinteresserte, kokker, leverandører og bransjefolk fra hele landet for faglig påfyll, god mat og sosialisering.

Nord-Norges største bransjetreff er tilbake: Nordnorsk Storhusholdningsmesse avholdes i Bodø Spektrum 15. september.

Arrangementet byr på en unik mulighet til å oppdatere seg på nyheter og snakke med leverandører fra hele landet. Utstillerne presenterer gode tilbud på mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy og mye mer. Det blir også en egen avdeling for alkoholholdige drikker.

Nyttig for alle

De besøkende strekker seg fra daglige ledere til kokker og hovmestere – her finner man noe interessant, uavhengig om du er ansatt i en institusjon, serverings- eller overnattingsbedrift. Økologiske produkter, ferdigmat, kjøkkenutstyr, dekorasjoner og ny teknologi er noen eksempler.

Messen finner sted i Bodø Spektrum 15.september 2022 kl. 10-17. Alle besøkende kan delta på messen helt gratis, det eneste man må gjøre er å registrere seg for å hente sin gratisbillett. Arrangøren av messen er NHO Reiseliv Nord-Norge.

Les mer om arrangementet og meld deg på her: www.messeselskapet.no/storhusholdningsmessene/shm

Matglade dager i Trondheim

Det er igjen duket for Storhusholdningsmessen MENY i Trondheim 28. og 29. september. Meny arrangeres for åttende gang.

NM i Kokkekunst, NM i Servitørfaget, og nytt av året: NM i Community Catering arrangeres også under messedagene, noe som for mange er et av høydepunktene. Norske Kokkers Landsforening Trondheim er arrangør av konkurransene for NKL sentralt.

Arrangementet byr på en unik mulighet til å oppdatere seg på nyheter og snakke med leverandører fra hele landet. Utstillerne presenterer gode tilbud på mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy og mye mer. Det blir også en egen avdeling for alkoholholdige drikker.

I år finner vi også et bredt utvalg småskalaprodusenter på messa – hvor 6 ulike regioner og om lag 50 utstillere presenterer det beste av sin lokalproduserte mat.

Meny-messe
Fra Meny-messen i 2021

– Et nytt og svært aktuelt konsept som vi gleder oss til å vise våre besøkende. Det er en glede å igjen kunne invitere til matglade dager under noe mer normale forhold. Tradisjon tro setter MENY messa et unikt preg på Trondheim, sier Thor Erik Rosvold, leder for messekomiteen og distriktsleder i Mills Proff Partner.

For besøkende er det helt gratis å delta på messen, det eneste du må gjøre på forhånd er å registrere deg. Det er også gratis parkering utenfor lokalene.

MENY 2022 arrangeres på gamle E.C. Dahls Tapperi med åpningstid fra kl. 10-17 onsdag 28.september og kl. 10-15.30 torsdag 29.september. Les mer om arrangementet på www.messeselskapet.no/meny

Kilde: Pressemelding fra Messeselskapet

 

 

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR